Vesti

Memić: Krah politike Ugljanina

Predsednik Gradskog odbora Sandžačke demokratske partije u Novom Pazaru Husenin Memić rekao je da je lista “Za bošnjačko jedinstvo doživela potpuni krah.

Memić je izrazio zadovoljstvo što je kako kaže u opštinama u kojima SDP participira u vlasti izborni proces protekao bez propusta.

“Sandžačka demokratska partija nije učestvovala na izborima za nnacionalne savete, ali sun as interesovali zbog regularnosti I samog toka procesa. U mestima, gde SDP participira u vlasti izbori su protekli u fer I korektnoj atmosferi, ali tamo gde mi nemamo upliva, a to je u Tutinu, čuli smo vesti das u izbori proticali na ivici incidenata. Ono što karakteriše ove izbore je mali procenat izlaznosti. Ona retorika licemerstva I napada na političke neistomišljenike bez argumenata, koja je punih 25 godina prisutna je doživela potpuni krah u Novom Pazaru. Izborna lista pod brojem 2 “Za bošnjačko jedinstvo-dr Sulejman Ugljanin” je doživela potpuni politički krah. Osvajanje 6500 glasova u Novm Pazaru dovoljno govori koliko građani u ovom gradu veruju toj poltici. Ljudi su prepoznali ono što smo mi govorili pre izbora da su ovo izbori za bankomat, kasu, kao I za finansiranje određenih poltičkih partija”, rekao je Memić.

Podeli