Sport

Kanatlarovski zna „recept“ za Šumadince

Prepuni motiva da konačno „poravnaju račune“ sa Šumadincima, fudbaleri Novog  Pazara, iščekuju tradicionalnog rivala iz Kragujevca.

Trener, Dragi Kanatlarovski, svestan je važnosti duela, ali i tradicije.

-U goste nam dolazi vrlo neugodan protivnik,sa kojim Novi Pazar tradicionalno loše rezultatski prolazi,ali kod nas postoje velika želja i motiv da zabeležimo pobedu. Međutim, siguran sam da to neće biti tako lako.

Makedonski stručnjak napominje da će biti tvrda utakmica, bez mnogo golova i da je na to upozorio igrače.

-Doveli su više od 20 igrača,tako da sigurno nas čeka jedan težak zadatak,jedna teška utakmica koja će biti,međutim,ja se nadam da smo spremni i kadri da to uradimo i uknjižimo nova tri boda.Sigurno, to još jedanput kažem, za to će trebati kao uvek podrška publike, koja dolazi i najverovatnije, doći će u što većem broju,jer ovi igrači to zaslužuju. Ipak, mi polako ulazimo u željenu formu,već se vidi da iz dana u dan bolje radimo i nadam se boljim rezultatima.

Poput kolege Bekvalca i strateg Pazaraca, ima „viziju“ predstojećeg duela.

-Sigurno da spremamo strategiju i mi kao i oni i ja se nadam da ćemo u odnosu na prošlu utakmicu, uvesti dve novine u timu i nadam se da ćemo igrati dobro, kao što je bilo drugo poluvreme protiv Čukaričkog,da probamo svim silama da se što bolje spremimo, što bolje uđemo u utakmicu i pobedimo.Oni će,pak, probati svim silama da ne izgube,igraće zatvoreno, no, dobro to je njihovo.Na nama je da gledamo sebe, da što bolje igramo,da probijamo više po bokovima,spremni smo za ovaj izazov koji se zove Radnički i nadam se dobrom rezultatu.

Utakmica: Novi Pazar-Radnički igra se u subotu od 17 časova na Gradskom stadionu,a iz  Policijske uprave obaveštavaju da će u skladu sa Zakonom,  njihovi službenici snimati video kamerama i fotografisati učesnike ovog događaja.

Podeli