Novi Pazar čeka Zvezdu pred punim tribinama

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) pokrenula je danas postupak protiv Novog Pazara zbog incidenata na meču sa Napretkom u Kruševcu i uvela Pazarcima zabranu organizovanog vođenja navijača na gostujuće utakmice.

Ipak, ono što je za njih trenutno najvažnije suspenzija se ne odnosi na domaći teren, što znači da će u narednom kolu uz podršku sa tribina dočekati Crvenu zvezdu.

Ova suspenzija, kako je saopšteno na sajtu FSS, trajaće do završetka postupka.

Takođe pokrenut je i disciplinski postupak protiv kruševačkog Napretka zbog nesportskog ponašanja njihovih navijača na pomenutoj utakmici i ponašanja pripadnika redarske službe.

–Odluka komisije znači da Novi Pazar može u prisustvu publike da dočeka Crvenu zvezdu u 24. kolu Superlige. Koristim priliku da apelujem na navijače Novog Pazara da se korektno ponašaju tom prilikom, kao i na svakoj narednoj utakmici, jer ih podsećam da je Novi Pazar, zbog loše organizacije utakmice, pod uslovnom kaznom izricanja zabrane prisustva navijača na dve utakmice i koja će u slučaju ponavljanja incidenta odmah biti aktivirana – rekao jeSlobodan Pajović, predsednik disciplinske komisije FSS.

Meč 24. kola između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u četvrtak, 17. aprila.

(foto: Senko Zupljanin)

Elvir Nailović

Podeli