Categories: Vesti

Ljajić nastavio obilazak Pešteri

Prilikom posete sela Raždaginja Poptpredsednik Vlade Republike Srbije I predsednik SDP-a Ljajić je, dočekan od strane velikog broja ljudi, kazao da je na meštanima Pešteri koga će izabrati na ovim izborima i dodao da se mahinacijama kojima su se pojedini bavili već bave službe ministarstva poljoprivrede ali i pravosudni organi.

Ljajić je prisutne meštane pozvao da izađu na birališta i izaberu put kojim će da se kreću a to je put u bolju i sigurniju budućnost sa koalicijom pod brojem 1.

U selu Raždaginja potpredsednik Vlade Srbije I predsednika SDP-a Rasima Ljajića je dočekao veliki broj meštana koji su od njega tražili da im pomogne da reše svoje infrastrukturne probleme. Jedan od meštana rekao je Ljajiću da se u ovom selu od kada Muriz Turković nije predsednik opštine nije ništa uradilo, on je takođe zamolio predsednika SDP da izvrši svoj uticaj kako bi se sredstva tipa motokultivatori, plastenici I muzilice dele ljudima kojima trebaju a ne onima koji su stranački “zaslužili”.

Pristunima se obratio i bivši predsednik opštine Sjenica iz redova SDA a sada presdednik Nove SDA Nusret Nuhović on je okupljene pozvao da podrže listu Vučić Ljajić sa 80 odsto glasova čime bi se kako kaže rešili problemi i suzbila korupcija kao i razne mahinacije sa poljoprivrednim mašinama koje se dele.

Poptpredsednik Vlade Republike Srbije I predsednik SDP-a Ljajić je ovom prilikom kazao da je na meštanima Pešteri koga će izabrati na ovim izborima i dodao da se mahinacijama kojima su se pojedini bavili već bave službe ministarstva poljoprivrede ali i pravosudni organi.

“Mi smo pre neki dan bili na donjoj Pešteri u tutinskoj opštini, ljudi se žale na iste probleme, ali se žale i na probleme sa neomatičenom stokom. Odmah smo sutra dan poslali zamenicu ministra poljoprivrede da iznađemo način kako bi meštani Peštera omatičili svoja grla i tako iskoristili subvencije, taj proces traje ali on donosi značajna finansijska sredstva’’ kazao je Ljajić.

Potpredsednik Vlade I Predsednik SDP-a je meštane Raždaginje upoznao i sa kreditima za poljoprivrednike za koje je garant država Srbija a koji su sa veoma malom kamatnom stopom i grejs periodom a koja su proistekla iz Arapskog kredita.

Na kraju Ljajić je prisutne meštane pozvao da izađu na birališta i izaberu put kojim će da se kreću a to je put u bolju i sigurniju budućnost sa koalicijom pod brojem 1.

S.K

Podeli

rtvnp

Recent Posts

Železničar – Novi Pazar 3:1

Gol za Novi Pazar postigao je Mihajlo Petković u 45. minutu.

13 hours ago

Da li srebro može skinuti zlato sa trona? Cena ovog plemenitog metala najveća u poslednjih 10 godina – i nastavlja rasti

Trend rasta cene zlata na svetskim berzama prati i trend rasta cene srebra. Cena zlata…

19 hours ago

Zaključen birački spisak za predstojeće izbore

Jedinstveni birački spisak za predstojeće lokalne izbore zakazane za 2. jun 2024. godine zaključen je…

19 hours ago

Katarski ministar dobitnik priznanja “Husein paša Boljanić”

Drugog dana zvanične posjete Islamskoj zajednici u Crnoj Gori, katarski ministar za vakufe i islamska…

20 hours ago

STOMAČNI VIRUS HARA SRBIJOM Ovo su simptomi, faze i savet lekara za oporavak: “Za ovom hranim svi posegnu, ali baš to TREBA IZBEGAVATI”

Osećaj netrpeljivosti u stomaku praćeno povraćanjem, mučninom, malaksalošću, a mogućom i temperaturom tegobe su na…

20 hours ago

Pred nama topao i sunčan dan do 28°C: Sutra nova promena vremena

Prvog dana vikenda očekuje nas sunčano i suvo vreme, a najviša temperatura iznosiće 28 stepeni.…

20 hours ago