Društvo

Internet plaćanje računa

Telekom Srbija u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici ima oko 36000 korisnika Interneta, preko kojeg su im dostupni brojni servisi.

Jedan od njih je pregled listinga, štampanje i elektronsko plaćanje računa telefonije.

Na području koje pokriva Poslovna jedinica Telekoma Srbija u Novom Pazaru, a to su opštine Novi Pazar, Tutin i Sjenica, na Internet je pretplaćeno oko 36000 korisnika. Cifra koja je veoma brzo rasla kako je i mreža stasavala digitalizacijom.Oko 5,5 hiljada korisnika odlučilo se i za Internet protokol televiziju. Čitava armija korisnika koja zaslužuje i druge usluge vezane za Internet. Poslednja u nizu usluga na koju Telekom podseća ovih dana je Internet provera, štampanje ili elektronsko plaćanje računa.

Naime, ukoliko ste izgubili račun koji vam je stigao na kućnu adresu ili, iz nekog razloga, niste bili u mogućnosti da ga preuzmete, sada vaš račun za fiksni telefon, mobilni telefon, IPTV, Net i Box paket možete, sa portala Moj Telekom, preuzeti u pdf. formatu i odštampati.Elektronski račun se nalazi u delu Moji servisi, opcija Moj račun, listing i plaćanja.Na ovaj način, možete preuzeti sve račune od avgusta 2013. godine.

Na samom portalu, u svakom trenutku, možete pogledati poslednji račun, račune iz prethodnih meseci i izvršiti online plaćanje računa putem platnih kartica. Na ovom portalu možete pristupiti i listingu saobraćaja koji ste obavili sa fiksnog ili mobilnog telefona.Opcija je dostupna samo prijavljenim korisnicima.Ukoliko niste još uvek korisnik, nemate Korisničko ime i Lozinku, potrebno je da se registrujete, kreirate svoj korisnički nalog i koristite sve opcije portala Moj Telekom.

(D.J.)

Podeli