Društvo

Karatisti KK „Perfekt“ u poseti kod predsednice Skupštine

Deo takmičarske ekipe karate kluba „Perfekt“ na čelu sa 4 reprezentativca, upoznali su predsednicu Skupštine opštine Sadiju Plojović sa radom i rezultatima postignutim na domaćim i stranim takmičenjima, kao i sa problemima sa kojima se susreću.

Trener ovog kluba Edin Ujkanović kaže da se nada da će i u buduće Gradska uprava imati razumevanja prema ovom klubu i više im pomagati.

Predsednica Skupštine opštine Sadija Plojović izrazila je zadovoljstvo što je primila članove karate kluba „Perfekt“. Ona se upoznala sa njihovim rezultatima i problemima sa kojima se susreću i poželela im još veći uspeh na budućim takmičenjima.

Prema rečima trenera Edina Ujkanovića takmičenja koja im predstoje zahtevaju puno rada ali i troškova, sa čime je i upoznao predsednicu Skupštine Sadiju Plojović.

„Očekujemo kao i danas da lokalna samouprava ima više razumevanja  i za mlađu grupu kao i za seniore, juniore i kadete koje vuku najveći deo troškova našeg kluba. Nadamo se da će u budućnosti saradnja biti mnogo bolja, i da će grad i lokalna samouprava imati razumevanja zato što mi na najbolji mogući način predstavljamo naš grad, a naša deca su kapiteni, takoreći u karate federaciji Srbije“ istakao je trener KK „Perfekt“ Edin Ujkanović.

Karate klub „Perfek“ postoji već 6 godina i u dosadašnjem radu iznedrio je mnogo uspešnih karatista poput Emine i Armina Zećirovića, Emina Tatarevića osvajača srebrne medalje na borbama na balkanskom prvenstvu, Edisa Biberovića, dvostrukog prvaka u borbama u teškoj kategoriji, Nermina Zećirovića seniora u lakoj kategoriji i juniora Emira Kovačevića, osvajača državnog prvenstva i kupa u teškoj kategoriji. Džejla Zuković je još jedna mlada nada koja je osvojila niz medalja i pehara na dosadašnjim takmičenjima.

Karate klub „Perfek“ ove godine očekuje veliki broj takmičenja. Jedno od njih je i Beogradski pobednik, prvenstvo za seniore gde će nastupiti Nermin, Emina i Armin Zećirović. Takođe i takmičenja na državnom prvenstvu za kvalifikacije za poletarce, pionire i nade.

A. Biševac

Podeli