Sport

Aličković matirao „romantičare“

Sjajna fudbalska predstava u režiji dečaka iz Novog Pazara i Beograda, koji su odigrali pravi derbi i to na visokom nivou.

Kada se sve sabere i zasluženi „minimalac“ domaćina i važni bodovi-1:0. Nisu svih 80 minuta ustuknuli ni jedni, ni drugi, vođena je žestoka borba na svakom pedlju terena. Jednom rečju, utakmica za uživanje, iznad svega fer i korektna. Izabranici Adema Preljevića su se bolje snašli i rešili pitanje pobednika već u 13.minutu.

Korner sa desne strane izveo je Ibrahimović, a najviši u „buketu igrača“ bio je Aličković, koji je na efektan način matirao nemoćnog Nokića. Imali su i „romantičari“ svoje prilike. Bili su i neprecizni, a u par navrata bravurozno je reagovao golman AS-a Đulčić.

U drugom poluvremenu Beograđani su krenuli na sve,ili ništa, u želji da dođu do izjednačenja, no, domaćin se znalački branio i u par navrata opasno pripretio iz kontri. Sve u svemu, dopadljivo fudbalsko prepodne u Novom Pazaru, gde su čestitke zaslužili i jedni i drugi, a često puta bili i nagrađivani ovacijama zadovoljnih gledalaca.

E.Nailović

Podeli