Veče šampiona

Kik tai boks klub Novi Pazar,tradicionalno,“spušta zavesu“ na sportsku godinu u Sandžaku.

Ljubitelji „plemenite veštine“,imaće jedinstvenu priliku da pozdrave ovdašnje borce i uživaju u njihovim majstorijama, na „vatrenom pazarskom ringu“. Manifestacija,nazvana „Veče šampiona“,ne bez razloga. U pretprazničnoj atmosferi, tribine Hale sportova,u petak, oriće se  od 18 časova, od aplauza i podrške,jer na megdan domaćim snagama,stižu kvalitetni takmičari iz Srbije,Crne Gore i Makedonije.Poseban magnet za publiku,biće povratak Edina Pulića,nakon dvoipogodišnje pauze.

„Uželeo sam se mečeva,potpuno sam spreman,jer sam veoma dobro radio u klubu sa trenerom Dupljakom. Jedva čekam prvi gong.Rivalu ne pretim,ali neka zna,neće se dobro provesti u mom Novom Pazaru“,obećao je višestruki prvak države u amaterskom boksu,te osvajač brojnih odličja u kik boksu i ljubimac navijača.

Njegov duel sa Alenom Đurićem iz Beograda,biće šlager  inače,veoma sadržajne i kvalitetne priredbe.Niša lakši zadatak ne očekuje ni Mirfaza Pljakića,protiv Skopljanca Hadisa Ramadanija.Sedada Bukvića čeka vojevanje sa takođe Makedoncem Afrimom Hajredinijem,dok će na iskušenjima biti i sjajni Vahid Kicara,kome je takmac još jedan Skopljanac,Adis Ismaili. Što se pak,konkurencije dama tiče,ni tu neće biti pardona.Ajla Lukač će za protivnicu imati sjajnu Beograđanku,Lanu Mladenović,a Saidi Bukvić na megdan stiže neugodna Maja Marković iz Smedereva.Mlađani Emil Batkić slovi za favorita protiv Bekira Kujovića iz Rožaja,a atraktivni Sjeničanin u „dresu“ Novog Pazara,Zećir Camović pokušaće da nadvisi Mensura Murića. Predvečerje novogodišnjih praznika je šansa da potencijal pokažu i debitanti:Semra Bogućanin,Denis Šaćirović,Belmin Škrijelj i Ferid Selmanović.Dakle,štimung kakav se samo mogao poželeti i za one najprobirljivije ringovne meraklije.

„Želja nam je da se ovim spektaklom zahvalimo svima na podršci u godini za nama i dokažemo da nisu slučajni rezultati,koje smo postigli.Drugi smo smo klub u državi,a podsetiću samo da su u olimpijskom boksu,Ajlja Lukač i Saida Bukvić osvojile bronzane medalje.Sem toga, u „našim disciplinama“, lou kiku,ful kontaktu i K1 Novom Pazaru smo doneli 86 medalja sa domaćih i međunarodnih nadmetanja,imamo nekoliko državnih prvaka.

Obećavam da ćemo ovaj niz uspeha nastaviti i u sledećoj godini.Uveren sam da će publika uživati još jednom,jer smo se potrudili da našim uzdanicama dovedemo kvalitetne rivale“, rekao je Husein Dupljak, trener Kik tai boks kluba Novi Pazar.

Pokrovitelj „Večeri šampiona“ je grad Novi Pazar,prvi gong je u petak  u 18 časova. Dakle: ring,slobodan…

PROGRAM “VEČERI ŠAMPIONA”

1. Milan Trifunović (Beograd) – Denis Šacirovic (N. Pazar), 57 kg pioniri;
2. Bekir Kujović (Rožaje) – Emil Batkić (N. Pazar) – 35 kg pioniri;
3. Samed Demić (Rožaje) – Belmin Škrijelj (N. Pazar) – 60 kg juniori;
4. Mensur Murić (Rožaje) – Zećir  Camović (N. Pazar) – 75 kg juniori;
5. Dragoljub Nikolić (Smederevo) – Emir  Idrizović (N. Pazar) – 71 kg juniori;
6. Mima Životić (Smederevo) – Semra  Bogućanin (N. Pazar) – 56 kg juniorke;
7. Hadis Ramadani (Skoplje) – Mirfaz Pljakić (N. Pazar) – 54 kg juniori;
8. Predrag Marić (Beograd) – Ferid Selmanović (N. Pazar) – 75 kg juniori;
9. Afrim Hajredini (Skoplje) – Sedad Bukvić (N. Pazar) – 60 kg seniori;
10. Maja Marković (Smederevo) – Saida Bukvić (N. Pazar) – 52 kg seniorke;
11. Adis Ismaili (Skoplje) – Vahid Kicara (N. Pazar) – 67 kg seniori
12. Lana Mladenović (Smederevo) – Ajla Lukač (N. Pazar) – 52 kg seniorke;
13. Alen  Đurić (Beograd) – Edin Pulić (N. Pazar) – 81 kg seniori

E.Nailović

Podeli