Sport

Novi Pazar u Borči “nišani” prvi bod na gostovanju

Bez bele zastave Novi Pazar izlazi na megdan tradicionalno neugodnim Borčanima.Trener Ljubomir Ristovski,posle pobede u minulom kolu nad Smederevom,sa dosta optimizma iščekuje subotnju utakmicu.Domaćinu je,ipak,prepuštena uloga favorita.

“Biće teško,ali posle upoznavanja proteklih dana,moji igrači su shvatili šta ja tražim od njih,što znači da ćemo se suprostaviti hrabro,sa istom formacijom kao I protiv Smedereva.Sve osim poraza za nas bi bio uspeh,bilo bi lepo da osvojimo prvi bod na gostovanju I tako se ponovo nađemo u istoriji.Mislim da imamo I snage I kvaliteta za to”.

Trener plavih rivala odlično poznaje.

“BSK je tim sastavljen od iskusnih I talentovanih igrača.Glavni kvalitet je spoj mladosti I iskustva.Poseduju prekaljene fudbalere,kao što su kapiten Radunović,golman Kovačević,napadač Đukić,na šta se nadovezuju poletnost Kajevića,Salkovića,Vignjevića,Petrovića”.

Golman Vladan Đogatović uliva sigurnost svojim odbranama.U subotu će pokušati da sačuva mrežu I protiv Đukića I saigrača.

“Iako je BSK kvalitetna superligaška ekipa,pokušaćemo da igramo svoju igru,da pružimo maksimum I očekujem da ćemo  ostvariti naše I želje navijača.

Inače,stručni štab plavih neće moći da računa na povređene:Ostojića,Lotinca I Ademovića,dok se Šunjevarić oporavio I očekuje se da bude među starterima.

Novi Pazar: Đogatović,Marković,Babić,Petrović,Šarac,Šupić,Šunjevarić,Vusljanin,
Mugoša,Bogunović,Đalac.

BEZ POMOĆI NAVIJAČA U BORČI

Prvi,valjda I poslednji put u ovoj sezoni,fudbaleri Novog Pazara neće imati podršku svojih pristalica.Kako je saopštio klupski portparol,Redžep Korać,razlozi su bezbednosni. MUP  nije u mogućnosti da prati I obezbeđuje kolonu navijača I od njih nije dobijena saglasnost,zbog  događaja najavljenih za vikend u Beogradu.

E.Nailović

Foto:Emir Sadović

 

Podeli