Sport

Tiosavljević: “Sve je jasno”

Potpredsednik Novog Pazara Vujica Tiosavljević tvrdi da ga je član uprave Partizana Raša Babić verbalno napao.Tiosavljević takođe tvrdi i da su crno-beli na premijeri postigli čak tri neregularna gola.

“Zaista sam šokiran ispadom Raše Babića, koji je bio vrlo agresivan. Još mi je kazao „niste valjda došli kod Nenada Bjekovića da pobedite Partizan“.”

“Šta je time hteo da kaže, on najbolje zna. Što se mene tiče, čudim se da neko ko je, koliko znam, predsednik FS Beograda, član IO FS Srbije i član UO Partizana, na tako vulgaran način i sa nipodaštavnjem priča o novom članu Superlige, ali i komunicira sa mnom, kao potpredsednikom kluba i zamenikom gradonačelnika Novog Pazara. Reč koja opisuje sve što se dogodilo je bruka.”

Sve je navodno počelo jer je Tiosavljević imao pritužbe na suđenje.

“Partizanu ne treba ono što se dogodilo u subotu, da mu sudije pomažu. Prvi gol je pao iz ofsajda, što se na TV snimku odlično vidi, pre drugog gola nije postojao prekršaj, a uoči njihovog trećeg gola nije sviran faul nad Vusljaninom. Ako tome dodam prestrogo isključenje Stojanovića na početku drugog poluvremena, previše faulova ispred našeg šesnaesterca, sve je jasno.”

 

izvor: B92

Podeli