Sport

Spreman revanš Proleteru

Fudbaleri Novog Pazara u subotu dočekuju novosadski Proleter, u derbiju 23.kola Prve lige Srbije.
Trener plavih Mladen Dodić kaže da su Novosađani zasluženo u vrhu tabele

i da u svojim redovima imaju kvalitetne pojedince u svakoj liniji tima. Međutim, po rečima Dodića,ambicije Novog Pazara su jasne.

„Na krilima pobede iz Niša i nošeni podrškom navijača,očekujem da ponovimo partiju kao protiv Sinđelića. Odgovornom i agresivnom igrom u defanzivi i efikasnim napadom, nadam se pobedi. Oni igrači koji istrče na teren,moraju da pruže maksimum,jer jedino tako kvalitet može da dođe do izražaja, a ja verujem da je on na našoj strani“.

Ivan Paunović je protiv Orlića, pružio najbolju partiju od kada je došao na Gradski stadion. Strelac vodećeg gola u Nišu je svestan značaja i ovog derbija.

„Za nas je svaka utakmica poput finala Lige šampiona. Tako treniramo i tako razmišljamo. Nadam se da uz pomoć navijača, da rezultat ni ovog puta neće izostati“.

Golman Danilo Pustinjaković je ubeđen da Novi Pazar iz utakmice u utakmicu potvrđuje kvalitet,a put do trijumfa protiv Novosađana je jednostavan.

„Moramo da i ovog puta izgaramo svih 90 minuta,kako bi došli do nova tri boda. Rival nam je veliki dužnik. Savladali su nas u jesenjem delu prvenstva sa 3:0, tako da moramo da vratimo istom merom“,kaže pouzdani čuvar mreže.

Utakmica: Novi Pazar-Proleter igra se u subotu od 16:30 na Gradskom stadionu, a plavi će biti bez kapitena Lotinca,koga  neće biti u sastavu, zbog žutih kartona.

(E.N.)  {youtube}JjnBYOAhRq8{/youtube}

 

Podeli