Sport

Olimpik na moru

„Cilj je ostao isti-ulazak u viši rang takmičenja. Na okupu imamo kvalitetan igrački kadar, pojačan povratnikom Slavkovićem“, rekao je za Regionalnu tv trener novopazarskog Olimpika Elvir Arapović, koji sa fudbalerima ovog kluba već dve nedelje obavlja pripreme za nastavak prvenstva.

Prvi deo priprema fudbaleri Olimpika obaviće u Novom Pazaru. Druga i najvažnija faza biće sprovedena u Ulcinju, što bi bila nagrada igračima za učinak u jesenjoj polusezoni.

„Planirano je da odigramo i nekoliko kontrolnih utakmica kako bi što spremniji ušli u nastavak takmičenja. Pripreme na moru su nam dobrodošle“, kazao je Arapović za Regionalnu televiziju.

On je pohvalio svoje fudbalere, za koje je rekao, da su „pokazali veliku ozbiljnosti, disciplinu i motiv bez obzira što je ovo najteža faza prirpema.“

Ekipa je pretrpela određene promene, pa stručni štab u drugoj polusezoni neće moći da računa na Skarepa, koji je školovanje nastavio u inostranstvu.

„Ipak dobili smo i jedno pojačanje. Marko Slavković je zaista dobar fudbaler i verujem da će opravdati epitet pojačanja.“, kazao je Arapović.

Prvi deo sezone u Međuopštinskoj ligi Kraljevo fudbaleri Olimpika su završili na 4. mestu, sa bodom manje od drugoplasirane ekipe Lazac. (A. Grbović)

 

Podeli