Sport

Rukometaši započeli pripreme

Rukometaši Novog Pazara dobili su dva pojačanja-povratnika. Klubske boje će braniti Brunčević i Međedović. Prvi deo priprema rukometaši će odraditi u Novom Pazaru a drugi na turnirima u Priboju i Sarajevu.

Pojačani povratnicima Međedovićem i Brunčevićem, igrački kadar je zaokružen tako da će rivali imati jakog protivnika.
„Prvih deset dana radićemo u teretani i na parketu sa loptom. Drugi deo priprema ćemo odraditi na turnirima u Sarajevu i Priboju. Moramo dati sve od sebe. Imamo šansu da ostvarimo svoj cilj i budemo drugi na kraju takmičenja, jer nas to mesto vodi u Super ligu“, kazao je Safet Pućurica, trener rukometaša.
Zaokružena je i finansijska konstrukcija.  Prema rečima direktora kluba Nermina Kolašinca, sve obaveze prema putovanjima su ispoštovane.
„Ostalo je još nekoliko stipendija i jedna plata koju ćemo isplatiti u najskorijem roku“, kazao je Kolašinac.
Prema rečima ljudi iz uprave rukometnog kluba, preduzete su konkretne mere kako bi se sprečilo loše suđenje na parketima u Novom Pazaru i širom Srbije.
„Imali smo sastanak i odlučili smo da odemo do Rukometnog saveza i obavimo razgovor sa čelnim ljudima. Ne smemo dozvoliti da nas sudije unište. Tražimo korektno suđenje i ništa više“, rekao je potpredsednik kluba Husnija Dervišnurović.
Raspoloženja ima, kadar pojačan a navijači željni rukometnih predstava. To sve obećava dobre utakmice u drugoj polusezoni. (A. Grbović)

 

Podeli