Sport

Plavi deklasirali Mitrovčane

Ne šale se,nimalo, „malofudbalski majstori“ iz Novog Pazara. Plavi su ostvarili i šestu uzastopnu pobedu.

U velikom derbiju šestog kola Regionalne futsal lige, deklasirali su rezultaski i igrom, još jednog predententa na prvo mesto, sastav Gagi iz Kosovske Mitrovice sa 8:1.
Očekivali su u taboru domaćina tešku u neizvesnu utakmicu, protiv,na papiru kvalitetnog protivnika, ali na parketu novopazarske Hale sportova vidjen je epilog, kakav su priželjkivali, samo najveći optimisti.
Posle bojažljivog početka, kada su Mitrovčani imali inicijativu i promašili dve prilike, njihova mreža se zatresla u sedmom minutu, kada je domaće u vojdstvo doveo Elvir Bihorac.
Dva minuta kasnije, Elvedin Sadović je udvostručio prednost svog tima, a reviju golova nastavio je i kapiten Novog Pazara, Enes Delić u 13.minutu. nakon 180 sekundi, još dva gola i to oba u 16.minutu u mreži gostiju. Najpre je Nedžad Dolovac matirao Simića, da bi to samo 30 sekundi kasnije, uspelo i Elviru Bihorcu, pa je prvo poluvreme okončano sa 5:0.
U drugom poluvremenu, usledio je žestok pritisak Mitrovčana, ali su se fudbaleri u plavim dresovima znalački branili i čekali šansu iz kontri. Elvedin Sadović je u drugom minutu nastavka retko lepim pogotkom,završio brzu akciju svojih saigrača. Počasni gol za sastav Gagi, postiže Trajković, minut kasnije, pa onda, do kraja još dva puta se njiše mreža Mitrovčana. Najpre je Mersid Radetinac bio neuhvatljiv za protivničke igrače, u 26.minutu, a „tačku“ je het-trikom stavio Elvedin Sadović,za konačnih 8:1. Posle šest odigranih kola, Klub malog fudbala Novi Pazar čvrsto drži lidersku poziciju sa maksimalnim učinkom. Proslava jesenje titule je u četvrtak, od 15:30 u hali sportova, kada sledi odloženi derbi protiv ekipe Arandjelovca.

(E.N.)

 

Podeli