Sport

Sport za 550. rođendan

Dan grada Novog Pazara biće obeležen brojnim sportskim manifestacijama.

Kao i prošle godine, organizatori su Sportski savez i Sportski centar Novog Pazara, a ove godine, ljubitelji sporta će na rekreacionom centru uživati u nadmetanjima brojnih ekipa iz osnovnih i srednjih škola.

Pored fudbala, građani koji 20. aprila budu na Rekreacionom centru, imaće priliku da odgledaju nekoliko finalnih utakmica u odbojci, košarci i rukometu. Sportski savez Novog Pazara će 550. rođendan grada obeležavati tokom cele godine.

“Biće odigrane finalne utakmice u košarci u kategoriji srednjih škola, a nadmetaće se i ženske odbojkaške ekipe iz Novog Pazara. Učešće će uzeti i mladi odbojkaši a biće odigrane i finalne utakmice Mini maksi lige”, kazao je direktor Sportskog saveza Enver Gusinac. On je dodao da će tokom obeležavanja Dana grada biti održana i manifestacija Brzinom do zvezda, koju organizuje Atletski klub Novi Pazar u saradnji sa Sportskim savezom.

Prema rečima direktora Gusinca, Sportski savez promoviše sve sportove. On je pozvao građane Novog Pazara da 20. aprila budu na Rekreacionom centru i prisustvuju sportskom obeležavanju dana Novog Pazara. Neka ova godina, kaže Gusinac, bude godina sporta.

(A. Grbović) {youtube}pbMy2toa0-I{/youtube}

Podeli